Dramë në kursin e këmbimit, cfare ndodhi me euron diten e sotme

by admin

Euro vijon të zhvlerësohet përballë lekut shqiptar. Sipas kursit e kembimit vendas, diten e sotme më 6 qershor 2023, dollari amerikan blihet me 100 lekë dhe shitet me 101.2 lekë.

Euro blihet me 107.1 lekë dhe shitet 108 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 123.8 lekë dhe shitet me 125.4 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 109.8 lekë, ndërsa në shitje me 111.1 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 74.3 lekë dhe në shitje me 76.4lekë.

Për më tepër shihni tabelën e mëposhtme:

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy