E rëndë në Tiranë! 3 vjeçari ndërron jetë, shkoi tek dentisti, kthehet ne gjendje kome nga..

by admin

Një ngjarje e rëndë është shënuar në Tiranë. 3-vjeçari Brian ka ndërruar jetë në mënyrë tragjike pas një vizite tek dentisti.

Vogëlushi u dërgua tek dentisti për të rregulluar disa dhëmbë që i shkaktonin dhimbje dhe iu kthye prindërve i pajetë.

Sipas dëshmisë se prindërve për JOQ, i vogli ka qëndruar në gjendje koma për disa ditë dhe në momentin që është dërguar në spital i kanë thënë se i është helmuar mëlçia.

Prindërit e Brianit kanë kallëzuar penalisht dentistin dhe të bijën për pakujdesi në shërbim.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy