Femija lind me shenje ne fytyre. Shikoni se si i ndryshoi fytyra pas operacionit

by admin

33 vjecarja Brooke Atkins, mama e dy femijeve, eshte një nënë shtëpiake e cila para 6 muajsh ka lindur djalin e saj Kingsley. Por sapo lindi fëmija u vu re se kishte një njollë në fytyrë që i mbulonte gjysmën e fytyrës së tij.

Shenjat e lindjes si njolla janë zakonisht të padëmshme, por nëse janë veçanërisht mbi sy – mund të lidhen me glaukomën dhe sindromën Sturge Weber.

Më tej Brooke dhe bashkëshorti i saj vendosën të kryejnë lazerin tek vogëlushi 6 muajsh.

“Kur ai lindi, ne shkuam në departamentin e dermatologjisë dhe enëve të gjakut të Spitalit të Fëmijëve në Queensland, ku ata organizuan trajtimin e parë dhe shpjeguan në detaje të mëtejshme pse lazeri do të ishte i rëndësishëm”, shpjegoi Brooke./shikonews/

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy