Fituan miliarda nga shitja e vaksinës së kovidit, shikoni cfare ndodhi sot në fabrikën më të madhe të Pfizer (VIDEO)

by admin

Teksa një pjesë e botës po “digjet” nga temperaturat ekstreme, disa shtete në SHBA janë goditur nga tornado, të cilat kanë shkatkuar dëme të mëdha.

Në Karolinën e Veriut, pasoja të rënda ka pasur për kompaninë farmaceutike Pfizer, fabrika e prodhimit të së cilës është shkatërruar.

Në qytetin Rocky Mount, nga godina tashmë kanë mbetur vetëm rënoja, teksa janë shkatërruar dhe 50 mijë palete me medikante.

Një zëdhënës i kompanisë konfirmoi se objekti ishte dëmtuar dhe se prodhuesi i barnave po vlerësonte situatën për të përcaktuar ndikimin në prodhim. Fabrika është një nga objektet më të mëdha për produktet injektuese sterile në botë.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy