Forcohet euro dhe dollari, ja me sa këmbehen ditën e sotme, çfarë ndodh me monedhat e tjera..

by admin

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan blihet me 107.2 lekë dhe shitet me 108.3 lekë, duke treguar forcim.

Ndërkohë euro blihet me 116 lekë dhe shitet me 116.7 lekë, duke treguar forcim.

Paundi britanik sot blihet me 131 lekë dhe shitet me 132.5 lekë, me forcim gjithashtu.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy