I hëngri ujku fytyrën kur ishte 5 muajsh, shikoni si duket sot në moshën 18 vjecare

by admin

Një adoleshent, të cilit një ujk i hëngri fytyrën kur ishte i vogël, ende i vuan pasojat e atij sulmi nga ana e grabitqarit.

Djali indian, sot 18-vjeçar, është ende i deformuar në fytyrë që nga mosha 5-muajsh.

Përveç faktit që ofendohet nga shokët e klasës dhe lagjes, të cilët i thërrasin “Djali fantazmë”, ai nuk mund të hajë normalisht.

“Njerëzit frikësohen kur më shohin. Edhe nëpër shkolla mezi më kanë pranuar. Duke qenë se familja ime nuk i ka mundësitë, nuk mund të bëj as operacionet plastike për të rregulluar deformimin në fytyrë”, tregon indiani.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy