Ikja e emigrantëve, cfarë ndodhi me kursin e këmbimit? Ja me blihen euro e dollari sot

by admin

Sot, më 4 shtator 2023, ne tregun vendas, dollari amerikan blihet me 99.3 lekë dhe shitet me 101.1 lekë.

Euro blihet me 107.4 lekë dhe shitet 108.5 lekë.

Paundi britanik blihet me 124.1 lekë dhe shitet me 126.1 lekë.

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 111.3 lekë, ndërsa në shitje me 112.8 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 72 lekë, ndërsa në shitje me 74.5 lekë.

Më poshtë, po sjellim të dhënat e këmbimit valutor, për të gjitha monedhat e huaja:

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy