“Kam 800 mijë euro kesh”, Kozaku zbulon sa fiton çdo javë: Kam 3 vite që marr nga..

by admin

Personazhi i njohur i rrjeteve sociale Kozak, për herë të parë ka dalë në një intervistë ekskluzive në “Mos i bjer me top”, në Top Channel, ku si rrallë herë ka folur për jetën e tij personale.

Gjatë intervistës Kozak është pyetur se sa para ka në bankë, por ai me sinqeritet të plotë u shpreh se nuk mban asnjëherë para në bankë por kesh. Sipas tij, ai fiton rreth 7 mijë euro në javë dhe në total kursimet e tij shkojnë rreth 800 mijë euro të cilat i ka kesh.

Erjola Doçi: Sa para ke në llogarinë tënde bankare aktualisht?

Kozak: Në bankë nuk është se mbaj lekë, i mbaj vetëm kesh. Kam nja 800 mijë euro.

Ronaldo Sharka: Hajde e lëmë këtë emision, ikim bëjmë live në TikTok.

Kozak: Ka shumë njerëz që thonë që gënjej dhe dua t’ja shpjegoj. Njerëzit që merren me live e dinë se sa lekë fitoj. Unë kam tre vite që marr nga 7 mijë euro në javë. Llogariteni vetë se sa lekë shkon për tre vite.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy