“Korça është e vdekur, kanë ikur tërë shokët” Korçari tregon realitetin: Vetëm një ditë që vinë Tiransit..

by admin

Realiteti për qytetarët që jetojnë në këtë qytet është i dhimbshëm . Korça është e vdekur po ta them troç …asgjë nuk ekziton këtu…një ditë të Shtunë që vinë këta Tiransit dhe pastaj e vdekur….Më tej qytetari Korçar shprehet i habitur edhe pse vinë Tiransit….

Nuk e kuptoj për ç’farë vinë …vinë shikojnë atë pazar të qelbur atje…. Ndërsa i pyetur nga gazetari Artin Halili përse je kaq i pakënaqur ,ai shprehet: Këtu s’ka asgjë ,ska jetë asgjë hiç, …kanë ikur të gjithë….tërë shokët, dil vetë si kukudhi…shprehet qytetari Korçar.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy