“Keni një vend shumë të bukur, por jeni abuzues”, italiani i zhgënjyer gjatë vizitës në Shqipëri me çmimet e fryra

by admin

“Keni një vend shumë të bukur, por jeni abuzues”, italiani zhgënjehet gjatë vizitës në Shqipëri nga çmimet e fryra

Bukuritë e rivierës shqiptare por edhe zonat malore gjatë viteve të fundit kanë tërhequr vëmendjen e turistëve nga e gjithë bota, ku shpesh këanë zënë dhe faqet kryesore të mediave më prestigjoze të botës.

Por bukuria është një gjë, dhe mungesa e shërbimit, apo abuzimi me çmimet siç ndodh rëndom në vendin tonë nga biznesemenët që duan të “rrjepin” çdo turist qoftë ky apo i huaj është një gjë tjetër, është pikërisht ajo pjesa që na jep imazhin e shëmtuar nëpër botë.

Një i ri italian ka mbetur i mahnitur nga bukuritë shqiptare gjatë vizitës së tij të parë në vendin tonë, por për të kjo do të jetë edhe hera e fundit që vjen ën vendin e shqiponjave, pasi është mjaft i zhgënjyer nga shërbimi dhe trajtimi që i kanë bërë “mikëpritësit’ në Shqipëri.

Italiani Sebastiano Rappo në një postim në rrjetet sociale ka shprehu gjithë zhgënjimin e tij sa i përket shërbimeve aspak cilësore por dhe shumë të shtrenjat që ka gjetur në vendin tonë.

Sipas tij çmimet e kripura nuk i justifikojnë aspak shërbimet që ofrojnë në Shqipëri, madje ai shton se shpesh e ka parë veten si bankomat, dhe pushimet e tij në vendin tnë në vend që ta qetësonin e kanë stresuar.

“Të dashur miqtë e mi shqiptarë ju keni një vend shumë të bukur, me plazhe të bukura, por më vjen keq tu them se çmimet nuk e justiikojnë shërbimin që ju ofroni, dhe kjo gjë (mendoj) nuk ka për të ndryshuar, prandaj kjo ëhstë hera ime e parë dhe e fundit që vizitoj vendin tuaj të bukur. Shumë herë e kam parë veten si një bankomat që vetëm shpenzoj, dhe nëse gjatë pushimeve shpesh më duhet të ruhem nga shpenzimet e fryra, këto nuk janë më pushime por kthehen në stres. E përsëris, më vjen shumë keq pasi keni një potencial të madh, por abuzoni me çmimet për turistët”, shkruan Rappo në rrjete sociale.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy