Kërcënimi i heshtur i zorrës së trashë, mjeku Agim Karaj: Jane shtuar rastet tek personat e rinj, mos i neglizhoni keto shenja..

by admin

Mjeku i njohur Dr. Agim Karaj ka treguar ne videon me poshte problemet qe lindin nga zorra e trashe, cfare duhet te kemi kujdes dhe si ti parandalojme semundjet..

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy