Lajmi i keq për ata që i kanë kursimet në valutë të huaj. Çfarë ndodhi sot me Dollarin, Euron, dhe Paundin..

by admin

Dollari amerikan ka humbur sërish 0.6 pikë nga një ditë më parë teksa vijon të dobësohe4t dita ditës duke u blerë këtë mëngjes me 99 klekë dhe duke u shitur me 100.1 lekë sipas kursit të këmbimit lokal.

Monedha europiane gjithashtu ka pësuar zbritje edhe këtë të enjte sikurse edhe ditën e djeshme teksa është blerë sot me 106.2 lekë dhe është shitur me 107.1 lekë.

Franga zvicerane nuk bën përjashtim teksa edhe ajo vijon rënien e lirë edhe këtë mëngjes njësoj si dje duke u blerë sot me 108.4 lekë dhe duke u shitur me 110 lekë referuar tregut të brendshëm valutor.

Rënia ka prekur edhe Paundin britanik pasi edhe ai vazhdon të dobësohet ndjeshëm sikurse edhe ditën e mërkurë duke u blerë sot me 122.9 lekë dhe duke u shitur me 124.5 lekë.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy