Mjeku më i vjetër në botë jep 3 këshillat e rëndësishme për të jetuar një jetë të gjatë e të shëndetshme

by admin

Neurologu i Cleveland, Dr. Howard Tucker tregon disa zakone që e kanë bërë trupin dhe trurin e tij të qëndrojnë të shëndetshëm. Në moshën 100-vjeçare, neurologu punon në mjekësi prej 75 vjetësh.

Rekordet botërore të Guinness e kanë emëruar atë si doktorin më të vjetër në botë që është ende në punë.

Dr.Tucker tregoi 3 këshillat e tij për jetëgjatësinë për SOT:

1-Mos dilni në pension, të paktën sipas tij, merruni me ndonjë hobi që ju mban aktiv sepse pensioni për të është një zgjedhje e dobët
2-Vazhdoni gjithnjë të mësoni nuk ka rëndësi mosha, psh ju duhet të mësoni kompjuterin pasi gjithë bota është në të.
3-Kultivoni lumturinë në jetën tuaj: “Duhet të jeni të lumtur në punën tuaj dhe në jetën tuaj shtëpiake, pasi jeta jetohet cdo ditë, nuk keni pse prisni vdekjen ajo është vec një ditë”.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy