Ndryhon kursi i këmbimit, ja si u hap java në tregun vendas për monedhat e huaja

by admin

Ditën e sotme, më 10 korrik 2023 ne tregun vendas, dollari amerikan blihet me 94.8 lekë dhe shitet me 95.8 lekë.

Euro blihet me 103.9 lekë dhe shitet 104.8 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 121 lekë dhe shitet me 122.3 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 106 lekë, ndërsa në shitje me 107 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 71.2 lekë dhe në shitje me 73 lekë.

Për më tepër shihni tabelën e mëposhtme:

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy