Ndryshon kursi i kembimit/ Çfarë po ndodh sot me euron dhe dollarin?

by admin

Sot, më 1 shtator 2023, dollari amerikan blihet me 99.2 lekë dhe shitet me 100.6 lekë.

Euro blihet me 107.9 lekë dhe shitet 109 lekë

Paundi britanik blihet me 125 lekë dhe shitet me 126.8 lekë.

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 111.9 lekë, ndërsa në shitje me 113.4 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 72.7 lekë, ndërsa në shitje me 74.9 lekë.

Më poshtë, po sjellim të dhënat e këmbimit valutor, për të gjitha monedhat e huaja:

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy