Ndryshon Kursi i Kembimit/ Ja me sa blihen dhe shiten sot euro dhe dollari

by admin

Diten e sotme më 25 maj 2023, dollari amerikan blihet me 102.7 lekë dhe shitet me 103.6 lekë.

Euro blihet me 110.5 lekë dhe shitet 111.2 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 126.5 lekë dhe shitet me 127.7 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 112.8 lekë, ndërsa në shitje me 113.8 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 75 lekë dhe në shitje me 77 lekë.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy