Paundi në minimumin historik, cfare ndodhi sot me euron dhe dollarin

by admin

Diten e sotme më 28 nëntor 2023, dollari amerikan blihet me 93.5 lekë dhe shitet me 94.5 lekë.

Euro blihet me 102.4 lekë dhe shitet 103.4 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 105.4 lekë, ndërsa në shitje me 106.8 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 117.4 lekë dhe shitet me 118.6 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 68 lekë dhe në shitje me 70.5 lekë.

Më poshtë po sjellim të dhënat e këmbimit valutor, për të gjitha monedhat e huaja:

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy