Vjen ndryshimi i papritur, rritet Euro dhe dollari

by admin

Pas më shumë se dy javëve në rënie, euro ka shënuar një pikë kthese duke u forcuar lehtë në raport me lekun.

Sipas kursit vendas, valutat e huaja jane rritur ne raport me një ditë më parë.

Në shitje, euro po këmbehet me 107.9 lekë, ndërsa po blihet me 106.6 lekë. Bashkë me euron janë forcuar lehtë edhe valutat e tjera kryesore në vend si paundi apo dollari. Me poshte tabela

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy